Jенифер Лопез  и нејзиниот поранешен свршеник Бен Афлек, со кого неодамна ја обнови љубовната врска, се чини дека уживаат и да си менуваат гардероба. Папарците ја фотнале Лопез облечена во карираната кошула на Бен Афлек.

Истото го стори и неговата поранешна девојка Ана де Армас пред само неколку месеци, а актерот очигледно нема ништо против неговите девојки да му ја носат облеката.