Светското првенство сега е главна тема, а видеото од личноста од естрадата ги воодушеви сите на социјалните мрежи.

На Тикток се појави видео во кое нашата естрадна репрезентација настапува на натпревар, а главни ѕвезди на овој спот се пејачките Лепа Брена и Зорица Брунцлик.

– Дрес број 78 го носи Зорица, а 40 Лепа Брена – рече водителката на програмата, а публиката ги поздрави со аплауз.

На тој хуманитарен натпревар блесна и пејачката Мира Шкориќ, која тогаш беше на врвот на популарноста.

Сигурно најпривлечниот момент беше кога Лепа Брена доби црвен картон откако го нападна судијата и го собори на земја. Во улогата на судија на тој познат меч имаше комичарот и актер Јова Радовановиќ, кој се потруди мечот да помине без нерегуларности.

<blockquote class=”tiktok-embed” cite=”https://www.tiktok.com/@zorica.brunclik.zoka/video/7171240188084030725″ data-video-id=”7171240188084030725″ style=”max-width: 605px;min-width: 325px;” > <section> <a target=”_blank” title=”@zorica.brunclik.zoka” href=”https://www.tiktok.com/@zorica.brunclik.zoka?refer=embed”>@zorica.brunclik.zoka</a> 😂😂😂 <a title=”zoricabrunclik” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/zoricabrunclik?refer=embed”>#zoricabrunclik</a> <a title=”pinkhair” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/pinkhair?refer=embed”>#pinkhair</a> <a title=”lepabrena” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/lepabrena?refer=embed”>#lepabrena</a> <a title=”fifaworldcup2022″ target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/fifaworldcup2022?refer=embed”>#fifaworldcup2022</a> <a target=”_blank” title=”♬ Originalton – Zorica Brunclik” href=”https://www.tiktok.com/music/Originalton-7171240221865331462?refer=embed”>♬ Originalton – Zorica Brunclik</a> </section> </blockquote> <script async src=”https://www.tiktok.com/embed.js”></script>