Рита Ора (30) деновиве работи како членка на жирито во едно шоу за таленти во Австралија, а во меѓувреме, главно ужива во сонцето и капењето.

Пејачка фотографите ја „уловиле“ за време на паузата од обврските додека се сончала во минијатурно бикини на терасата од хотелот во којшто престојува.

Во еден момент, горниот дел од бикиното покажал повеќе од потребното.

Рита не се осврнала ниту на фактот дека во еден момент покажала премногу од своето тело, а судејќи по фотографиите таа „не ни трепнала“ додека папараците неуморно ја фотографирале. Пејачката во минијатурно тело се сончала.

Британските медиуми пишуваат дека Рита Ора престојува во луксузен ресорт во којшто сместувањето чини околу 30.000 долари неделно.

Пејачката во Австралија отишла сама откако нејзината љубов со девет години постариот режисер Ромејн Гаврос заврши по само шест месеци.