Не сакал пејачката да ја вовлекува во нивниот развод и со јасна порака се огласил на социјалните мрежи .

После тие информации се појавиле шпекулации во медиумите дека една од причините за нивниот крах е дружењето на Јована со Марија Шерифовиќ.

Мегутоа, набрзо се огласил Сале Тропико и ја разјаснил целата ситуација:

– Драги медиуми, во име на феноменалната долгогодишна соработка, би ве замолил да не се занимавате со шпекулации и вовлекување на Марија Шерифовиќ или било која друга личност во нашиот однос, бидејќи нема место за пласирање на дезинформации и сензуалистички пристап. Како ова би го решиле како здраворазумни и цивилизирани луѓе овде ќе ставам точка на понатамошните коментирања на апсолутно неточни информации. Ви благодарам на разбирањето- напишал во објавата.

Споменатиот пар судбоносното “да“ го изговорил 28. ноември 2011 година во Црквата Св. Василиј Острошки на Бежаниска коса, а заедно имаат две ќерки Хелена и Џина.