Ќе земе неколку дена одмор…

Џејла Рамовиќ ја напушта Барселона во која моментално студира, а поводот за тоа е ни повеќе ни помалку, венчање.

Имено, Џејла, која студира во Шпанија, на пролет ќе земе неколку дена пауза, за да се врати дома бидејќи нејзината сестра Лејла се мажи.

Лејла Рамовиќ убави вести споделила на својот Јутјуб канал и открила дека таа и нејзиниот вереник Дино на пролет ќе се венчат а на тој убав ден ќе присуствуваат сите членови на семејството Рамовиќ вклучувајќи ја и Џејла.

Откако средната сестра Рамовиќ ги потврдила подготвоките околу венчањето, сите членови на семејството невероватно се возбудени.

Бидејќи едни со други се подржуваат секогаш, сестрите на Лејла ќе помогнат и организираат венчањето од сонишата, а Џејла која студира, извесно време го оставила микрофонот, но со задоволство ќе запее на свадбата на сестари.