Информација која ретко кој ја знае

Првиот дечко на Јелена Ѓоковиќ не бил Новак, иако многумина верувале дека познатиот режисер е прва и единствена љубов за цел живот.

Иако љубовта долга петнаесет години ја негуваат, Новак Ѓоковиќ и неговата сопруга имале врски уште пред да се сретнат.

Foto: Printscreen/Instagram/K1televizija

Сепак, како во случајот на Ноле, врската не траела, бидејќи во тоа време Јелена и Иван биле премногу млади. После раскинување, Јелена својата среќа ја нашла кај Ноле. а на оваа врска јавноста скоро и заборавила