Пејачката Емина ЈАховиќ и глумицата Мерјем Узели, позната како Хурем се дружеле неодамна на вечера.

Глумицата Мерјем Узели се прослави во улогата на славната Хурем во серијата “Величествениот Сујлеман“, а сега се нашла во друштво со пејачката Емина Јаховиќ.

Зедно биле на вечера, а поедини слики завршиле на Инстаграм профилите на глумицата и пејачката.
Емина објавила необична фотографија на која Меријам се обидува да ја фати во најдобро издание, па клечи на сред рестиран, и во едната рака држи телефон со кој слика, а со другата прави добро осветлување.

– Мојот фотограф е подобар од твојот – напишала Емина Јаховиќ во описот на објавата, додека таа лежерно седи како би се создала “спонтана“ фотографила.