Наташа Петровска позната како Наташа Фигурела поради истоимениот салон за убавина и специфичниот метод за слабеење за кој веќе две децении таа ја има лиценцата, e дефинитивно е една од најубавите и најнегуваните жени во Македонија.

Поради тоа  како одминуваат годни сите се прашуваат која е нејзината тајна за нејзината магнетска привлечност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petrovska Natasa (@natasafigurella)

За нејзината уникатност сведочат најновите фотографии со кои ги почести своите следбеници на социјалната мрежа Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petrovska Natasa (@natasafigurella)

Коментарите се воодушевувачки, нејзиното тело беспрекорно, а аутфитот како и секогаш…секое парче искомбинирано со вкус и по последна мода. Но најважен е начинот на кој се носат овие брендирани модели, а сензуалноста и грациозноста на Наташа е ненадминлива.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petrovska Natasa (@natasafigurella)