Семејните кавги не се ништо ново, и речиси сите функционираат на принципот „плус и минус“. Добра работа е кога кавгите завршуваат со среќен крај, но за жал, има ситуации кога се случуваат и вакви незгоди.

Имено, брачна двојка е снимена како се расправа на терасата од својот дом. И се било навидум во ред додека кавгата не прераснала во тепачка, во која се мирисало на тоа дека мажот ќе го извлече подебелиот крај. Е ама се вели ‘ѓаволот ни ора ни копа’, па во еден момент на ескалација на тепањето и двајцата паднале сосе оградата и завршила долу на улицата.

Видето за кусо време станало вирално, и тоа пред и да стигне информација за здравствената состојба на сопружниците и тежината на нивните повреди.

Погледнете го ова неверојатно видео: