Украинците се згрозени од однесувањето на три девојки, кои упаднале во црква и како вистински хулигани направиле хаос. Немилата сцена се одиграла во Киев, а девојките пиеле, пушеле, ги гаселе свеќите што ги запалиле верниците.

И што е најстрашно за сето време се снимале, а видеата потоа ги објавиле на социјалните мрежи.