Џеф Безос, најбогатиот човек на светот, вчера успешно полета во вселената и се врати на Земјата, а луѓето ширум светот го следеа неговиот потфат на Интернет, но има нешто што им падна во очи на многумина.

Она што го привлече вниманието беше изгледот на ракетата во која полета Безос, а се чини дека не требаше многу за шегите да се прошират на социјалните мрежи за сметка на ситуацијата.

„Дали само јас или вселенското летало на Џеф Безос потсетува на огромно дилдо“? се прашува еден корисник на Твитер, по што му се придружија многу други луѓе во коментирањето на изгледот на ракетата.