Српскиот претседател Александар Вучиќ, кој е во официјална посета на Македонија вчера имаше средба со легендарниот македонски фудбалер Дарко Панчев.
„Со македонската и југословенската легенда Дарко Панчев. Чест ми е што можев да се сретнам со голем шампион“, напиша Вучиќ на „Инстаграм“.

sportmedia.mk