Се појави и видео од тепачката во Прилеп. Пред самиот крај на натпреварот Победа – Вардар, при еден остар старт на Оливер Пеев врз противнички играч, следуваше прекин.

Судијата свирна крај на натпреварот веднаш, но следуваше жестока реакција од публиката. На трибините беа 3.500 гледачи.

Еве како изгледаше инцидентот:

sportmedia.mk