Новинарите на „Спорт клуб“ зборуваа за репрезентацијата на Македонија, играчите, нивната голема победа над Германија во квалификациите за СП 2022, како и претстојниот настап на ЕП 2021. Во емисијата „Пирамида радости“ новинарите истакнаа воодушевување од напредокот на националниот тим и со задоволство ќе навиваат за „рисовите“ на континенталното натпреварување.

Да потсетиме „Спорт клуб“ ги пренесува натпреварите на македонскиот национален тим во квалификациите за СП во Катар.

sportmedia.mk