Фудбалската легенда, а сега тренер на Болоња, Синиша Михајловиќ дозна дека ќе стане дедо. Неговата најмлада ќерка Вирџинија е бремена, а среќната вест го расплака Србинот.

Вирџинија прво го изненади својот избраник, фудбалерот Алесандро Воглијачи, а потоа и Михајловиќ, кој не можеше да ги задржи солзите од среќа.

Погледнете ја нивната реакција: