Како што веќе информиравме нашите репрезентативци го одработија својот прв утрински тренинг или трет вкупно откако се во Букурешт.

На тренингот и тоа како имаше што да се види. Селекторот Игор Ангеловски се мисли со каква тактика ќе „удриме“ по Австрија. Дијамантот Елмас не престанува со своето шоу, сега и на трениг и со тоа ја подига атмосферата. Столе брани како да има сто раце, а во Горан Пандев и Стефан Ристовски, капитенот и заменик капитенот во “клинч“, односно во дуел, кој прв до топката.

 

sportmedia.mk