Поради пандемијата коронавирус, трибините на сите спортски натпревари се празни. Тимовите кај нас бараат начин како да се мотивираат, а истовремено да го збунат и противникот.

Вардар 1961 пред денешниот дуел против Пик Сегед, една трибина ја покри со препознатливото знае – Еден живот, една љубов. Во ваква атмосфера унгарскиот тим го одработи вчерашниот тренинг.

Двата тима денеска (18 часот) за првпат ќе се сретнат оваа сезона, откако нивните пресметки претходно беа одложени поради Ковид-19

 

 

sportmedia.mk