Македонија одбројува до првото Европско фудбалско првенство. Горан Пандев и останатите момци се вистинска инспирација за сите. Мартин Пресилски, дечкото кој во изминатите години креираше бројни видео записи за големите успеси на македонските тимови, сега им посвети специјално видео за фудбалерите пред настапот на ЕП.

sportmedia.mk