Македонската ракометна судиска двојка Ѓорги Начевски и Славее Николов ќе ги започнат своите активности на ракометниот турнир на Олимписките игри во Токио утре, кога се делители на правдата на мечот помеѓу Португалија и Египет. Истиот стартува во 12:30 часот.

Покрај овие двајца и Драган Начевски ќе биде дел од епипажот службени лица на овој ракометен олимписки турнир.

 

sportmedia.mk