„Јас не сум тој што одлучува што ќе се случи. Шефовите ќе ми кажат каде ќе играм. Не знам што ќе се случи. Ќе играм за тимот кој ме сака повеќе “, изјави Мората за Радио Онда Церо.

sportmedia.mk