Елиф Елмас е „пеницилин“ за Словенија. Тој во 55. минута погоди по една супер акција, и донесе предност за Македонија во пријателскиот дуел. По нафрлувањето од левата страна, Елмас од прва го совлада Белец и така донесе водство.

 

sportmedia.mk