Македонија води против Казахстан со 4:0. Алиоски отвори, погоди и Тричковски, а потоа и Милан Ристовски и Дарко Чурлинов кои влегоа во вториот дел и реализираа. И на двајцата тоа им се дебитантски погодоци во дресот на Македонија.

 

 

 

sportmedia.mk