Мачката Кес која стана хит на почетокот на ова Европско првество со своит епрогнози на натпреварите на континенталното првенство, „типуваше“ и во пресрет на денешниот дуел меѓу Австрија и Македонија.

Кес тргна кон чинивчето со знамето на Македонија, па да се надеваме дека оваа нејзина прогноза ќе се оствари. Вчера Кес „погоди“ дека Белгија ќе ја победи Русија, а „прогнозираше“ дека дуелите меѓу Данска и Финска, односно Велс – Швајцарија ќе завршат нерешено.

Ајде Кес, погоди денеска за Македонија!

 

sportmedia.mk