Интересно ситуација во соседна Србија. Мега популарната естранда уметична, Јелена Карлеуша реши да ги нападне спортистите кои во моментов настапуваат со коментарот дека тие ја имаат таа привилегија да се бават со својата професија во моментов, за разлика од неа и нејзините колеги кои поради строиге корона правила се лишени од тоа.

Прв кој се најде да и реплицира на ова е екс играчот на неколку наши кошаркарски клубови, нам добро познатиот Урош Луковиќ кој напиша.

„Никој не ти брани и ти да пееш пред празни трибини. Слободно прави го тоа“ – и со самото тоа ја поби пејачката која како и обично сака да е во центарот на вниманието и ништо повеќе.

 

sportmedia.mk