Со оглед на фактот што тимот на Хајдук Сплит објави дека во својот табор има преку дваесет позитивни случаји на коронавирус, а целиот колектив оди во карантин се само што е одложен дуелот против тимот на Слевен Белупо кој требаше да се игра викендов, туку веројатно дека нема да се ифра ниту големото дерби против Динамо кое е на програмата следниот.

Нема нормално објава на имињата на заразените, а ние во Хајдук номрално го имаме Јани Атанасов кому му посакуваме добро здравје во овие моменти.

 

sportmedia.mk