Новата надеж на англискиот фудбал Фил Фоден ја претстави новата фризура во пресрет на Европското првенство. Фоден со идентична фризура како легендарниот англиски репрезентативец Пол Гаскоњ од ЕУРО 1996 година.

На тоа првенство Гаскоњ против Шкотска на Вембли го постигна првиот гол на европските првенства. Фоден ја комплетира првата фаза, ја направи фризурата, на ред се настапите и головите на ЕП.


sportmedia.mk