Вистинско задоволство е да си Македонец денеска во Дебрецен, непосредно пред вториот наш меч на ЕП доцна попладнево на ова ЕП и тоа против Црна Гора. И на овој меч нашите момци ќе имаат поддршка од „Фалангатта“ која полека но сигурно му дава штимунг и на ова првенство. Бројни се нашите фанови, се загреваат со пиво и песна, тие се еуфирија, веруваат во триумф.

Нема што – МАКЕДОНИЈО, ОДИМЕ НА ПОБЕДА!

sportmedia.mk