Поранешниот центар на Хјустон, Демаркус Казинс, кој во моментов е слободен агент, ја продаде својата вила во Лас Вегас за 7,5 милиони долари.

Куќата која има домашно кино, игралиште за кошарка и голем базен има и 12 бањи, 10 спални, спортска просторија за конференции и многу други објекти.

Казинс го купи овој дом во 2017 година за 6,5 милиони долари.

sportmedia.mk