Вечерашниот перформанс на нашиот Гранде Пандев и неговите 100 гола во Серија А не останаа незабележани на социјалните мрежи. Бурата честитки за фантастичната фудбалска кариера на Пандев и особено овој историски резултат во италијанското калчо донесе искрени честитки од неговите колеги од репрезентацијата, но и останатите наши познати спортисти.

 

sportmedia.mk