Градимир Чаневски се најде во одбрано друштво. Голманот на Е.Пелистер ја има најдобрата одбрана за месеци април во СЕХА-лига. Тој е во друштво на Иван Мороз од Мотор, Лука Арсениќ од Војводина, Михајло Радовановиќ од Нексе и Маркос Колодети од Татран Прешов.

 

sportmedia.mk