Македонската фудбалска експедиција околу 12:30 часот стигнаа во романската престолнина Букурешт на двата натпревари на ЕВРО 2020.

Веднаш по пристигнувањето, фудбалерите го развиорија македонското знаме на аеродромот во романскиот главен град.

 

sportmedia.mk