Иако во ПСЖ заработува околу 35 милиони евра, иако клубови од С. Арабија му нудат и по 300 милиони евра по сезона, се чини дека Лео Меси веќе знае каде ќе ја продолжи својата кариера, односно каде ќе игра следната сезона.

Е, па ќе игра за Барса, се враќа дома, се враќа на „Камп Ноу“, а последните вести говорат дека тој има договор со Лапорта да заработува од клубот само по 10 милиони евра, остатокот од платата би ја зараотувал на друг начин, веројатно како спонзорски договори.

На ова најрадосни биле неговите најблиски, неговата сопруга и неговите деца, кои не кријат дека Барселона им е нивниот дом.


sportmedia.mk