Трагикомична ситуација во португалскиот фудбал. На мечот меѓу Брага и Порто се случи еден интересен момент. На Давид Карма му се укажуваше лекарска помош по груб прекршок од противнички фудбалер. Лекарите проценија дека мора да го однесат во болница па го повикаа амбулантното возило. Го качија фудбалерот но возилото заглави и не можеше да тргне. По мекиот терен, гумите заглавија и возилото не можеше да тргне. Па играчите на двата тима го буткаа да излезе.


sportmedia.mk