Дека НБА кошаркарите заработуваат милионски суми не е тајна. Дека се најдоброто што кошаркарскиот свет може да понуди исто така е точно. Но и дека тие момчиња се само луѓе и дека можат покрај виртуозните потези, да направат смешни, комични грешки покажува и примерот на Тео Маледон, играчот на Оклахома Сити. Тој во трифумот на својот тим од 112:103 над Минесота, го има промашувањето на досегашниот дел од сезоната, а не вереуваме дека и до крајот на истата некој вака ќе се посрамоти. Погледнете…

sportmedia.mk