Човекот е фудбалски тренер. Не е партиски или политички активен но има смисол за естетика и дизајн.

Со само еден “риплај” ја урна целата концепција на кампањата на градоначалниците на СДСМ кои на овие избори добија многу чуден дизајн на изборните плакати.

Проценете сами