Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на брифинг со новинарите откри нов мега скандал на власта.

Имено, станува збор за нова афера „Мафија 2“,каде што повеќе од 20 илијади граѓани имаат дупликат матични броеви, а во исто време истите ги има на избирачкиот список на повеќе од едно место.

Во продолжениее од фотографиите ќе се уверите дека станува збор за голем скандал, со што власта е ставена во мат позиција, затоа што можеби овие лица можеби се користеле за како гласачка машинерија на истата.