Наместо да ја забранат корупцијата и криминалот тие ја забрануваат употребата на терминот “Македонија”, реагираше лидерот на ВМРО-ДПМНЕ за забраната на терминот Македонија од страна на министерство за Правда.

„Знаевме дека се криминалци, сега знаеме дека се и фашисти. Македонија за нас е свето име, освен што е наше право, тоа е и наш долг, додава Мицкоски на неговиот фејсбук профил.

Наместо да ја забранат корупцијата и криминалот тие ја забрануваат употребата на терминот “Македонија”. Знаевме дека…

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, February 12, 2021