Лидерот на опозицијата, Христијан Мицкоски се огласи по изрекувањето на скандалозната пресуда од две години и седум месеци на дел од обвинетите, вработени во Пасошкото одделение во МВР и посредникот, во случајот „Двојник“ за издавањето на македонски пасоши на светски криминалци откако дел од нив признаа вина.

Кога ја објавив аферата мафија, Спасовски и Заев рекоа дека сум направил саботажа. Денес, кога за тоа што над 200 криминалци од Шкаљарскиот клан, турската, албанската мафија, ИСИС, италијанската ‘Ндрангета имаат македонски пасоши кои не се поништени, судството на Заев суди по само 2 години затвор, никаде ги нема да кажат збор. Затоа што овие службеници требаат да бидат топовското месо за да се заштити криминалот на власта.
Договорена работа и голем срам!
         Одговорност ќе има веднаш по смената на власта.

Кога ја објавив аферата мафија, Спасовски и Заев рекоа дека сум направил саботажа. Денес, кога за тоа што над 200…

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, May 5, 2021