Стани Оливер Спасовски и прибери си ги професионалците – Началници од партиските митинзи на СДС. Во моментов началничката на Крим-Полиција во Прилеп Емилија Велкоска ти е главна на партиската трибина. И после МВР немало резултати, кој стигне ги понижува полицајците, а криминалот цвета. Ова ли е таа департизација што ја кажува министерот каде и да се појави? Пишува во Фејсбук статусот на Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ.