На Твитер се споделува фотографија од затворот Идризово на која се гледа прослава на нечиј роденден, на кој присуствува и Боки 13.

На фотографија Боки е со цимерите од затворот и слават роденден. И да, стајлингот е соодветен за приликата – роденден мала забава, Боки 13 е стокмен пиц-пец од глава до пети.