Под притисок од јавноста, Владата денеска ја објави листата на хонорарците кои беа тајни и за кои се пишуваше изминатите деновие дека ја чинат државата милиони евра. Од владата уште тогаш викаа дека нема ништо тајно, но зошто толку чекање да се објави списокот е нејасно.

Сепак она кое изостанува се 3ца хонорарци кои владата не ги објави.

Впрочем, на списокот се само 55 од вкупно 58 хонорарци, па оттаму се отвора прашањето кои се луѓето кои и покрај целиот притосок од јавноста владата ги крие и не ги објавува.

Владата досега не ја демантирала бројката од 58 хонорарци во аферата која прва ја објави проектот Призма.

Целиот список ТУКА