Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов на фејсбук објави нов „online challenge“ а први на листата номинирани се најдоа Коста Петров, Радмила Шекеринска и Јани Макрадули.

Вели дека порано активно собирал плочи. Денеска набавил три изданија на македонски музичари и им ги испратил на Коста Петров и Радмила Шекеринска и Јани Макрадули кои ги повика да учествуваат во предизвикот.

Од мојот пријател Toni Zen Official на подарок добив два негови албуми па тоа ме натера да се потсетам на времето кога…

Posted by Петре Шилегов on Wednesday, March 10, 2021