Агресивно однесување на собраниската комисија за европски прашања се случи денеска, од страна на претседателот на комисијата Арбр Адеми.

Вака се однесува претседателот на КЕП! Понижување, насилство и навреди во Собрание! Македонија наместо Европа стана див запад со “каубоите” од власта, вели пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Миле Лефков.

Од видеото кое го објави Лефков може да се види како Адеми ги пцуе пратениците од опозиција и се заканува и удира со предмети и упатува закани кон пратениците.