Колку пати некој ве шармирал како личност, но многу брзо ве разочарал во кревет? И, колку пати сте помислиле колку би било одлично ако можете однапред да процените што ве чека?

Всушност, може.

Потребни ви се само неколку часа во друштво за да ја снимите и процените ситуацијата, бидејќи овие три „ситници“ ги откриваат најдобрите љубовници.

Се држи до фини манири

Ако секогаш ви ја отвора вратата пред да влезете некаде, го држи палтото, ве прашува како сте и како сте го поминале денот, очигледно сте во друштво на вистински џентлмен. И тоа е прилично голема гаранција дека креветот ќе биде вистински џентлмен.

Не е нервозен и избрзан

Ако тој се грижи само да ве влече во кревет, веројатно ќе го посака тоа што е можно поскоро, па затоа ќе биде видливо нервозен и постојано ќе ве брза. Дечко кој трпеливо чека да му дадете зелено светло, кој сака навистина да ве запознае, најверојатно ќе биде трпелив и нежен љубовник и во кревет.

Често ве допира

Се разбира, во несексуална смисла. Имено, мажите кои се грижат исклучиво за секс, обично чекаат со допир додека не ја однесат жената во кревет. Внимателните љубовници го ценат допирот надвор од спалната соба: тој ја допира вашата рака додека зборувате, ве фаќа за половината додека  поминувате, ја зграпчува вашата рака додека  ви објаснува нешто и слично – сето тоа се знаци во кои ќе биде внимателен кревет