Програмите во живо се незгодни затоа што никогаш не се знае дали ќе дојде до некоја непредвидена ситуација, како што е случај во видеото кое следува.

Имено, во емисијата имало неколку гости, а еден од нив настрадал од џиновскиот екран кој паднал врз него.

Реакцијата на водителот е непроценлива.

Погледнете како изгледало се: