Забарката Хејли Логан имала ден пол малери кој и завршил со заглавување во лифт.

Сепак, благодарение на лицето кое исто така заглавило со неа повикале помош, и Хејли некако успеала да излезе од лифтот.

Како што истакна на „ТикТок“, ја спасил згоден пожарникар од околу 27 години, кој брзо го напуштил местото на настанот.

Хејли толку се интересирала за пожарникарот, што успеала со помош на ТикТок и пријател од Фејсбук да открие дека се вика Дејвид и дека тој е еден од главните луѓе на противпожарната станица во градот во кој живее.

Хејли сега сака да се сретне со Дејвид и да го покани на пијачка и повторно да му се заблагодари што го спаси од лифтот.

– Се надевам дека тој ќе се согласи. Тој е многу убав и внимателен. Би сакала да го запознаам малку подобро – напиша Хејли на „ТикТок“.