Она што на многумина веднаш им падна во очи е нејзиниот изглед веднаш по породувањето, со очигледна шминка. Сепак не може да се оспори фактот дека таа е исклучително природно убава жена.

Покрај оваа мајка на седум деца, беше и познатиот холивудски шармер кој гордо ја кренал тупаницата во воздух за да го покаже печатот од стапалото на новородената ќерка на својата подлактица.

Среќната мајка го сподели датумот на раѓање (22.9.2022) и тежината на ќеркичката.

Во текот на нивниот брак од една деценија, Алек и Хилари ги добија Кармен (9), Рафаел (7), Леонардо (6), Ромео (4), Еду (2) и Марила (1).

Да потсетиме дека овој март Хилари радосно откри дека е бремена со своето најново бебе, а во мај таа и Алек споделија дека чекаат девојче. Ова се случи веднаш по трагедијата во која беше вмешан славниот актер, кога за време на снимањето на филмот со огнено оружје ја уби снимателката.