Џеми Бувер својот партнер Нолте Лоренс го запознала кога имала 12, а тој 27 години. Инаку, тој е вујко на нејзина другарка.

– Тоа беше љубов на прв поглед, тврди Бувер од Јужна Африка. Својот партнер го запознала кога имала 12 години додека бил во посета на другарка и Никита. Тој тогаш имал 27 години.

Меѓу нив ништо не се случило се до минатата година, кога токму другарка и им договорила состанок. Двојката е во врска 7 месеци, и чекаат бебе.

– Прв пат го видов во 2007 година. Знам дека звучи лудо, но ме маѓепса. Му реков дека еден ден ќе се омажам за него, а тој само се насмеа. Тогаш беше во врска, рекла Џеми.

– Имам цврста врска. Се разбираме, искрени сме еден кон друг и сексот ни е одличен, раскажала двојката.

Џеми претходно била во врска со маж постар 30 години, но тој, за жал, починал. Нолте, пак, бил во брак пет години и се развел.

– Меѓу нас се функционира како што треба, посветен е на семејството и многу сме среќни заради бебето, рекла Џеми.