Патник, за кого се верува дека потекнува од САД, споделил видео од немирното дете за време на осумчасовниот лет, додека скока на масичката закачена на седиштето.

Патникот на предното седиште го игнорира метежот и покрај тоа што неговото седиште се лула од скокањето на детето. Видеото збеснало многумина.

„Би се чувствувал како пропаднат родител доколку моите деца го прават ова, а јас не реагирам“, напишала една личност.

„Моите родители би ме исфрлиле од авионот среде лет“, додал друг.

“Никогаш не би дозволил ова да им се случи на децата. Погласно зборување или плачење е едно, но скокањето по масички е друго. Целосно неприфатливо и неодговорно од родител”, рекол трет.