Еден српски ресторан решил да се рекламира на Фејсбук, а она што го привлело вниманието на корисниците не е рекламата, туку преписката под неа.

Имено, локалот ја рекламирал викенд акцијата и попустите од 12 до 16 часот. Менаџментот решил во тоа време децата до 7 години да јадат гратис, а оние од 7 до 12 да добиваат 50 отсто попуст.

Токму ова го инспирирало еден татко да пише:

– Мене чаша вода, за малиот кило прасечко и две пива!